Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, produsele cumparate online pot fi returnate, fara invocarea unui motiv anume. Magazinul online Bruny Toys respecta legislatia in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fara explicatii, in termen de 14 zile de la data primirii coletului.

Pentru a face un retur este nevoie sa completati acest Formular de retur, iar noi vom reveni in scurt timp cu o confirmarea de primire a cererii de retur. Vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dvs, inclusiv costurile de livrare suportate la achizitionare, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ai ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare oferit de noi.

Magazinul online Bruny Toys se conformeaza legislatiei in vigoare, iar produsele achizitionate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fara vreo justificare, in termen de 14 zile de la data comunicarii deciziei de returnare a produselor la care doriti sa renuntati. Pentru a va exercita dreptul de retur trebuie sa ne informati utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu o scrisoare electronica trimisa prin email sau folosind formularul pentru retur de aici. Pentru a respecta termenul limita de retur este suficient sa ne trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului dvs de retragere in oricare din variantele de mai sus, inainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile de la primirea produsului.

Pot fi returnate doar produsele aflate in conditii perfecte, inclusiv accesoriile si consumabilele aferente. Acestea nu trebuie sa prezinte semne de uzura sau de consum, iar in cazul produselor de tip software, acestea nu trebuie sa fi fost modificate sau desigilate. Dvs sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

In cazul in care au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel, doar un singur produs se accepta ca fiind desigilat, restul produselor trebuie sa fie sigilate pentru a putea fi returnate. Produsele returnate trebuie sa fie functionale, avand caracteristicile normale, fiind insotite de actele primite la achizitie, certificatul de garantie si documentul fiscal. Produsele returnate nu trebuie sa aiba urme de uzura, de folosire, deteriorari, zgarieturi si nici sa nu fi fost supuse la socuri mecanice, cazaturi, loviri etc.

In cazul produselor care la achizitie au fost insotite de anumite cadouri, vor fi returnate impreuna cu cadourile respective.

Produse care nu pot fi returnate:

  • Produsele care au fost supuse unei interventii neautorizate
  • Produsele carora nu le poate fi dovedita provenienta de la Bruny Toys
  • Produsele care au avut de suferit in urma unei cazaturi sau loviri
  • Produsele care au fost folosite la alte lucruri decat scopul pentru care au fost create
  • Produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile
  • Consumabilele care au fost desigilate

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea oricarui serviciu de transport ce asigura ajungerea in stare optima la destinatie. Adresa la care se va face returnarea comenzii va fi comunicata de catre Bruny Toys prin email sau telefonic.

Produsele comandate pot fi inlocuite sau puteti renunta la achizitie. Daca doriti sa renuntati la achizitie si sa primiti banii inapoi, acestia vor fi returnati in maximum 14 zile de la data la care primim produsele retur sau la care primim dovada ca produsele au fost trimise catre noi, fiind valabila data cea mai apropiata. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. Nu se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Produsele la care doriti sa renuntati trebuie returnate (sa ajunga la noi) in maximum 14 zile de la data cand ati comunicat decizia de renuntare. Vom face tot posibilul sa primiti banii inapoi cat mai rapid, insa va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Nerespectarea termenului de informare a comerciantului privind decizia dvs de retragere (14 zile de la primirea produsului) poate atrage pierderea dreptului de retragere si vom considera ca ati ales sa nu va exercitati dreptul de a returna produsul. Va rugam sa ne restituiti produsul pe care ati hotarat sa il returnati in termen de 14 zile de la data la care ne-ati informat in legatura cu decizia de retur. Restituirea produsului pe care vreti sa il returnati, fara a fi comunicata in prealabil decizia dvs de retur, nu tine loc de informare si poate conduce la pierderea dreptului dvs de retragere.

Pentru informatii suplimentare asupra modalitatii de returnare a produselor, va rugam sa ne contactati pe adresa de email contact@bruny.ro sau telefonic la numarul +40 767 350 257.